top of page
H  oμάδα
 
Το “πετάει πετάει” αποτελείται από μια δημιουργική ομάδα εκπαιδευτικών, καλλιτεχνών και επαγγελματιών υγείας, που σχεδιάζουν και οραματίζονται έναν κόσμο δίκαιο, ελεύθερο και χαρούμενο.  Η πανεπιστημιακή και επαγγελματική εμπειρία μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μας έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψουμε με πολλά παιδιά και οικoγένειες.
Μέσα από την κατάρτιση αλλά και την κουλτούρα μας ενθαρρύνουμε τα μικρά παιδιά να αντιμετωπίζουν τη ζωή με  χιούμορ, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.
 Για εμάς, η προσωπικότητα και η φωνή κάθε παιδιού σήμερα, είναι αυτή που πρόκειται να αλλάξει τον κόσμο αύριο.

 
Είπαν για εμάς
" Πολύ ζεστό και φιλικό προς το παιδί περιβάλλον με προσωπικό εξαιρετικό και εξειδικευμένο! Από τις δασκάλες του, την μαγείρισσα αλλά και τον οδηγό του σχολικού, όλοι μαζί αγκάλιασαν το παιδί και τον έκαναν να αισθανθεί ασφάλεια στην πρώτη του εμπειρία εκτός σπιτιού.  
Σ’ ευχαριστούμε πολύ Λυδία! "
 
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΜΑ ΜΑΡΚΟΥ
 
--
Ο σύζυγός μου κι εγώ νιώθουμε πάρα πολύ τυχεροί που βρέθηκε αυτό το σχολείο για την 4χρονη κόρη μας. ΄Εχουμε εντυπωσιαστεί από τις τέλειες εγκαταστάσεις, την άψογη αισθητική, τη θέση του (δίπλα σε άλσος όπου προάγεται η επαφή με τη φύση), αλλά κυρίως την εκπαιδευτική προσέγγιση των παιδαγωγών, η οποία μαζί με την πανέμορφη φαντασία και δημιουργικότητά τους, συμπληρώνουν μια ουσιαστική ένωση με τα παιδιά. Η ομάδα είναι δυνατή και δίνει υπέροχα εφόδια και υποστήριξη στο παιδί μας..ένα ψυχικό δυναμικό το οποίο θα τη συνοδεύει σε όλη τη ζωή της..είμαι σίγουρη! Η κόρη μας είναι πανευτυχής και και κάθε μέρα με ξυπνάει γελώντας και φωνάζοντας " Μαμά ξύπνα! Έχω σχολείο! " ..ακόμα και τα Σάββατα..! Νιώθω απόλυτη εμπιστοσύνη και χαρά καθώς την αντικρίζω να επιστρέφει πανευτυχής κάθε μέρα..
"Ευτυχώς που το φτιάξατε" , όπως λέει και η ίδια"
 
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ, ΜΑΜΑ ΟΛΓΑΣ

--
"Η Λυδία ήταν ξακουστή εκπαιδευτικός και πολύ αγαπημένη στα παιδιά από πριν ακόμα φτιάξει το "πετάει πετάει", γι' αυτό και για όλους όσοι την  ξέραμε από πριν, ήταν είδηση η ίδρυση του σχολείου της! Διότι μια πραγματικά καταρτισμένη γυναίκα, έφτιαξε μια υπέροχη ομάδα από εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες που γνωρίζουν πολύ καλά τη δουλειά τους και κυρίως την αγαπούν. Και εδώ νομίζω  ότι βρίσκεται η απάντηση στο γιατί τα παιδιά μας πηγαίνουν και επιστρέφουν από το σχολείο αυτό με χαρά! Διότι πολύ απλά όλη η ομάδα του "πετάει πετάει" αγαπάει τα παιδιά, αγαπάει αυτό που κάνει!! 
Ο χώρος δε εξαιρετικός, με φως, χρώματα, παιχνίδια, στολές παραμυθένιες! Ο Σταύρος και η Ιζόλδη μας μιλάνε καθημερινά με τα καλύτερα λόγια για το "πετάει πετάει" και αυτό δικαιώνει την επιλογή μας και είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση ότι διαλέξαμε το καλύτερο για τα παιδιά μας!
Συγχαρητήρια σε όλους σας ! "
 
ΗΡΩ ΣΑΙΑ, ΜΑΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΙΖΟΛΔΗΣ 

--
“Lydia worked with Dominic at a time other staff were struggling to deal with his behaviour. He has now been diagnosed with Autism Spectrum Disorder and attends a specialist school. Lydia's excellent care of Dominic gave me confidence as a parent to leave him at the nursery. Her approaches were innovative and gave me ideas to help Dominic at home too. We will always be grateful" 
 
MARIE-THERESE, MUM TO DOMINIC, LONDON UK
--
"Όταν η επιστημονική κατάρτιση, ο επαγγελματισμός και η προσοχή στην λεπτομέρεια συναντά την αγάπη για τα παιδιά, το πάθος για αυτό που κάνεις, την όρεξη και το κέφι, τότε το σχολείο πραγματικά απογειώνεται! Η ομάδα του πετάει πετάει θέτει υψηλά standards και κατορθώνει να τα ξεπεράσει. Αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που η Ειρήνη ζει αυτήν την  υπέροχη εμπειρία καθημερινά. Το μοναδικό αρνητικό του πετάει πετάει - σύμφωνα με την Ειρήνη πάντα - είναι ότι κλείνει τα Σαββατοκύριακα!!!"
ΜΑΡΙΑ ΣΠΑΘΗ, ΜΑΜΑ ΕΙΡΗΝΗΣ
--
"Από τον χώρο, τη γενική φιλοσοφία, τη ματιά και τα μάτια των εκπαιδευτικών μέχρι τις δραστηριότητες, το φαγητό, τα θέματα που επεξεργάζονται τα παιδιά, έχουν όλα ένα αυθεντικό μεράκι, μία «πρόταση». Νιώθουμε πώς η ομάδα του πετάει-πετάει έχει βάλει την ψυχή της σε αυτό το εγχείρημα και χαιρόμαστε που είμαστε μέρος αυτής της κοινότητας παιδιών, δασκάλων, γονέων. Ο τσαλαπετεινός Μιχάλης επιστρέφει στο σπίτι γεμάτος νέες ιστορίες, νέες ιδέες και κυρίως νέες, όμορφες σχέσεις…"
ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΜΙΧΑΛΗ 
--
"Το Πετάει-Πετάει είναι ένα σχολείο μοναδικό: προσφέρει στα παιδιά μια ζεστή αγκαλιά, τους μαθαίνει να είναι δυνατά και ανεξάρτητα, αλλά και χρήσιμα μέλη μιας ομάδας. Τους εμφυσεί βασικές ανθρώπινες αρχές! Τα εξοικειώνει με τα συναισθήματά τους και τα προτρέπει να τα ανακαλύπτουν, να τα εκδηλώνουν και να μιλούν για αυτά! Τα φέρνει κοντά στη φύση και στη μαγεία της! Μέσα από έξυπνα παιχνίδια ενεργοποιεί την ανάπτυξη κάθε μικρού μαθητή! Οι δασκάλες έχουν απίστευτη θετική ενέργεια, διάθεση και γνώση, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για τα παιδιά! Και όλα αυτά στεγάζονται στο πιο σύγχρονο και όμορφο σχολείο της πόλης μας! 
Στο Πετάει-Πετάει, κάθε μέρα είναι μία ξεχωριστή περιπέτεια, ένα ταξίδι από το οποίο ο μικρός μας Ορέστης γυρίζει ενθουσιασμένος & χαρούμενος, γεμάτος νέες γνώσεις που με λαχτάρα θέλει να μοιραστεί και να κουβεντιάσει!"
ΒΙΚΥ ΣΑΦΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΓΙΑΝΟΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΟΡΕΣΤΗ
--
"Πέρα από τις εγκαταστάσεις οι οποίες είναι ολοκαίνουργιες και προσεγμένες μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, οι άνθρωποι που απαρτίζουν το προσωπικό είναι ένας και ένας! Λατρεύουν τη δουλειά τους και έχουν απίστευτη όρεξη να ασχοληθούν με τα παιδιά και αυτό φαίνεται. Η μικρή μου ζητάει συνέχεια το σχολείο της και τις δασκάλες της και όταν είναι η ώρα να σχολάσει πολλές φορές δε θέλει να φύγει από εκεί. Αυτό τα λέει όλα. Είμαστε πολύ τυχεροί που ανοίξατε στη γειτονιά μας!!!!!!!"
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ, ΜΑΜΑ ΑΝΤΡΙΑΝΑΣ
--
"Προσιτές αλλά και επαγγελματίες, με διάθεση, αγάπη και μεράκι για τη δουλειά τους μας κέρδισαν από την πρώτη γνωριμία.
Ο γιος μας όχι μόνο παίρνει τις βάσεις που χρειάζεται στο "πετάει πετάει" αλλά, πρωτίστως, περνάει υπέροχα κάθε μέρα στο σχολείο!"
ΜΕΛΙΝΑ, ΜΑΜΑ Γ.
--
"Αντί να φλυαρήσω εγώ, θα σας γράψω αυτό που είπε η Αντιγόνη. Σε διάλογό της με τη μαμά της, λοιπόν, η μαμά την ρωτά:
Μαμά: Τι σου αρέσει να κάνεις;
Αντιγόνη: Να ξοδεύω χρήματα!
Μαμά: Πού θα τα ξοδέψεις τα χρήματα;
Αντιγόνη: Θέλω να αγοράσω το "Πετάει Πετάει"! 
Θέλω μόνο να υπογραμμίσω ότι, κάτω από αυτές τις πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες, το παιδί μας πηγαίνει και επιστρέφει πολύ χαρούμενο στο σχολείο. Τούτο είναι για μας σημαντική παρακαταθήκη. Το οφείλουμε σε όλους εσάς στο Πετάει Πετάει, στον Θάνο, στην Κλώντια, στην Κρίστυ, την Εβίτα, τη Σύλβια, τη Λυδία και βεβαίως βεβαίως στη δασκάλα μας την αγαπητή, τη Σπυριδούλα.  Να σημειώσω, τέλος, ότι προσπαθήσατε πολύ να μην προστεθεί άλλη μία οθόνη στη ζωή του παιδιού κατά το διάστημα της υποχρεωτικής απουσίας από το σχολείο, με τις διάφορες δράσεις σας.
Το θεωρώ πολύ σημαντικό.    Τελικά φλυάρησα!"
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΠΤΑΚΗΣ, ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ
--
"Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι και τυχεροί που με το «  πετάει πετάει»  ξεκινήσαμε πρώτη φορά σχολείο!
Οι καταπληκτικές,  γεμάτες όρεξη και χιούμορ , γλυκύτατες δασκάλες , η « νεραιδομαγείρισσα» με τις υγιεινές , πλούσιες συνταγές της , το ζωγραφισμένο σχολικό με τον χαρούμενο οδηγό , η πανέμορφη αυλίτσα με τα ποδηλατάκια και τα ολοκαίνουργια ξύλινα παιχνίδια , οι πεντακάθαροι χώροι , η ενημέρωση , η αγάπη ,  η υποστήριξη και άλλα τόσα όμορφα πολλά μας κάνανε να εμπιστευτούμε απόλυτα το σχολείο αυτό και να απολαμβάνουμε  χαρούμενα και όμορφα παιδιά! Μπράβο στην  ομάδα του "πετάει πετάει" ξανά και ξανά!"
ΕΥΔΟΞΙΑ ΠΑΛΑΙΟΚΡΑΣΣΑ, ΜΑΜΑ ΕΥΑΣ
--
"Η Λυδία έχει πάθος για τη δουλειά της και μια ειλικρινή αγάπη προς τα παιδιά. Όσες φορές έχουμε χρειαστεί τη βοήθειά της είναι πάντα εκεί με τις πολύτιμες συμβουλές της καθώς γνωρίζει άριστα το αντικείμενό της και γνωρίζει και το Μιχάλη. Της έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, και σε αυτή και στην υπόλοιπη ομάδα. Ακόμα και μέσα στην καραντίνα ήταν παρόντες με πολλούς τρόπους  Όταν ο Μιχάλης είναι στο σχολείο είμαστε ήσυχοι γιατί ξέρουμε οτι εισπράττει αγάπη και σεβασμό. Είναι πολύ χαρούμενος, έρχεται σπίτι χορτασμένος από φαγητό, ύπνο, παιχνίδι, κοινωνικοποίηση, δημιουργικότητα και γνώσεις. Νιώθουμε πολύ τυχεροί που βρήκαμε αυτό το σχολείο για το Μιχάλη"

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΜΙΧΑΛΗ
bottom of page